producator cutii cadou

Cartobello: ecologic, economic, elegant

Descriere
Cartobello este un tip de carton ondulat , colorat in masa. Ondula poate fi de tip E sau de tip F (mai fina). Este disponibil in 14 culori intense si 2 metalice (argintiu si auriu). Avand o paleta larga de culori si o rigiditate superioara cartoanelor de acelasi gramaj (datorita ondulului), este potrivit pentru o gama larga de cutii si pungi pentru cadouri.

ECO-friendly
Ambalajele din carton Cartobello sunt un excelent exemplu de interes ecologic combinat cu un avantaj economic. Mai mult de 70% din produs provine din fibre reciclate, acesta fiind la randul lui reciclabil 100%. Doar dupa mai mult de 7 cicluri de reciclare fibrele hartiei devin prea scurte pentru a fi utilizate din nou ca materie prima la fabricarea cartonului ondulat. In acelasi timp, structura de carton ondulat permite ca, la acelasi gramaj al cartonului, grosimea si rigiditatea lui sa fie cel putin duble comparativ cu cele ale cartonului normal.

Aplicatii
Cartobello este folosit pentru orice tip de ambalaj, dar cu preponderenta la fabricarea ambalajelor pentru cadou. Structura de ondul colorat are un puternic efect vizual si este in acelasi timp extrem de moderna. Poate fi folosit fara probleme pentru producerea cutiilor de cadou, pungilor de cadou si in general oricarui tip de ambalaj pretentios. Poate fi de asemenea folosit pentru bricolaje si lucrari de decoratiuni "hand-made". Datorita strucutrii de fabricatie, nu poate fi tiparit. Exista insa alte metode de personalizare, incluzand: emboss, taiere laser etc.

Date tehnice
  • dimensiune 50cm x 70cm
  • greutate 300gr/m 5%
  • grosime 1,5mm 10%
  • continut de fibre reciclate 70%-78% (in functie de culoare)
  • reciclabil 100% (se poate recicla de pana la sapte ori !)
  • conditii de pastrare: 50% RH si 20 C

Daca doriti sa aduceti Cartobello n magazinul sau la evenimentul dumneavoastra, clic aici pentru beneficiile oferite de Parteneriatul Cartobello .

Daca sunteti client persoana fizica, va asteptam in magazinele partenere. Click aici pentru lista locatiilor unde puteti gasi cutii si pungi Cartobello


NOU !
Colectia "Amarige"O noua colectie de cutii de cadouri pentru tinerii casatoriti

Inapoi